Update Corona virus

We mogen weer open ….

 

Lieve klanten,

zoals vanavond bekend is geworden mogen we weer open.

Vanaf dinsdag 12 mei zijn wij weer geopend. Dit is echter alleen op afspraak!!

Als gevolg van Froukje haar zwangerschapsverlof zalĀ  er extra druk liggen bij Ilona. Daarnaast zal er extra drukte zijn als gevolg van de 2 maanden sluiting, dus vragen wij bij deze uw begrip dat het soms wat langer kan duren voor u een afspraak heeft.

Conform de voorschriften van het RIVM moet er wel anderhalve meter afstand gehouden worden, dus zult u merken dat er minder stoelen staan voor de wachtende klanten. Dit impliceert dus ook dat er minder plaats is. Daarom vragen wij u kom op tijd, maar ook weer niet te vroeg.

Tevens is het noodzaak dat we alleen op afspraak mogen werken. Dit houd wel in dat u dus niet zo even binnen kunt wandelen, ook niet om een afspraak te maken. Verkoop van artikelen kan wel zo plaats vinden, maar hou er rekening mee dat u gevraagd kan worden even buiten te wachten tot we klaar zijn met een andere klant.
Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden, hiervoor is de komende week Froukje ’s ochtends nog aanwezig. Zij kan en mag alleen deze werkzaamheden uitvoeren, dus a.u.b. vraag niet of zij toch even snel kan knippen.

Om een afspraak te maken kunt u gewoon het nummer van de salon bellen. Wij zullen u dan informeren wanneer er plaats is.
Let wel op, de komende 2 weken ( t/m/ 23 mei) is zo goed als vol geboekt. Hier zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Bel dus vroegtijdig om een afspraak te maken.
Daarnaast zullen we vanaf 16 mei alle zaterdagen van 09:00 tot 14:00 open zijn. Zodra dit weer om de week gaat worden zullen we u dit melden.

Na 1 augustus 2020 zal Froukje elke zaterdag weer aanwezig zijn.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in onze salon.

 

Ilona en Froukje.